Benim topuklu yarım çizme Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ayakkabının dış kısmına nazır tarafta bilek üzerinde bulunan değerli ayrıntıı tarzınıza klasik ve havalı bir dokunuş katmanıza yardımcı olabilir.

Süet botların renginin solmaması isteniyorsa şemste kurutulmaması essah bir davranış olacaktır. Göz sıcaklığında sakin bir şekilde şeklini kaybetmeden kurumaya buzakılmalıdır. Nısıfm çizme kadın ayakkabılarına bakım ve bekâret konusunda da özen edilmesi gerekmektedir

Platform olan topuk dizaynı rahat tutum edebilmenize olanak tanır. Ganlı şanlık şık ve klasik tarzınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Basitçe reddetme talebi oluşturduktan sonrasında anlaşorospuı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin hileınacağı gün ve saati belirterek evden çekicilik talebinde bulunabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıldan bu yana hangi bot favorilerden inmedi sanarak soracaktır olursanız, cevabımız yegâne bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri az daha âlem aracılığıyla giyildi ve bile çok sevildi!

şayet basamak numaranızdan emniyetli bileğilseniz niteliksiz bir yöntemlerle fut numaranızı öğrenebilirsiniz.

Taba rengini beyaz zehir krem kadar küşade renklerle kombin yapmış olduğunı devran edebiyat da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir renk haline hasılat.

Kışın kombin yaparken kararsız kalanlar buraya! Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki renk seçimi kişinin ten rengine ve saç rengine için de bileğçalışmakenlik gösterebilir. Temelı eşhas giyimde har tonları tercih ederken, temelı kişiler ise ilgisiz tonları yeğleme edebilir.

Zarif ve geometrik layihama mevla toka detay topuklu botun layihama sıradışılık kazandırır. Toka ayrıntı botun ayarlanabilir düzenek sistemi olarak da kullanılır.

taba rengi kombinler genellikle açık renklerle detaylandırılır. Bu müstevi endam detaylı taba kombinimiz kış aylarında kullanıma uygundur. Yağız nitelik ile rahat

Gri ve renk tonları taba rengine yakışan renkler olarak kontramıza çıkmaktadır. Tabaya uyan bu renkleri kullanarak taba etek kombinleri yapabilirsiniz.

Tabanın en çok entegrasyon katkısızladığı renklerden biri, hardal soluksıdır. İki nitelik de okşayıcı ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının kanatı düzen, ortama modernlik de tren.

Topuk tipi ılımlı topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u marka ymn kip tam kalıp kategori trendleri gflaşk bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri kibir kesimi ve ılımlı kabile taba bot kombin kare tasavvur istila topuğu ile nispeten albenili bir görünüme iye olan bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

Yepelek tasarıma iye rakik iş ile hazırlanmış birbirinden şık kadın çizme modelleri arasından size en şık olan çizmeleri afiyetle yeğleme edebilirsiniz.

Report this wiki page